buy

buy

  • ۰
  • ۰

تحقیق درمورد باکتریهای پروبیوتیک و اهمیت تغذیه ای آنها

فرمت فایل: ورد ( قابلیت ویرایش )


قسمتی از محتوی متن ...

تعداد صفحات : 27 صفحه

موضوع تحقیق : باکتریهای پروبیوتیک و اهمیت تغذیه ای آنها. *پروبیوتیکها میکروبهایی که باید خورد*. *تاریخ پروبیوتیک. پیشینه استفاده از پروبیوتیک‌ها به زمانی برمی گردد که یک پزشک روسی به نام “متچنیکف” فهمید که خوردن یک نوع ماست تخمیر شده از شیر، سبب طول عمر و حفظ سلامت روستاییان بلغاری شده است. بیشترین تحقیقات در ایران روی ماست انجام شده و پژوهشگران موفق شده‌اند با افزودن برخی مکمل‌های لبنی، ویژگی‌های نامطلوب ماست پروبیوتیکی را بهبود بخشند. فرآورده های پروبیوتیکی بنا بر تعریف مولر " مکملهای غذایی میکروبی زنده ای هستند که با تنظیم فلور میکروبی روده و جایگزین شدن در آنجا باعث ایجاد اثرات مفید سودمند و سلامت بخشی برای مصرف کننده می باشند." لذا این فرآورده های غذایی جزء غذاهای فراویژه طبقه بندی می شوند.
زیرا علاوه بر ارزش تغذیه ای ، اثرات درمانی و سلامت بخشی چون مهار عفونت های دستگاه گوارش از جمله کاهش سطح کلسترل خون، تقویت سیستم ایمنی، افزایش سطح تحمل لاکتوز و فعالیت ضد سرطانی برخوردار می باشد.
مهمترین مکانیسم هایی که این میکروارگانیسم های بوسیله آن می توانند موجب ارتقاء سلامت مصرف کننده شوند شامل تولید اسیدهای آلی، پراکسیدها، باکتریوسین ها و رقابت با پاتوژن های روده ای برای تصاحب جایگاه های اتصال روی موکوس و رقابت برای جذب سوبسترا های رشد می باشد.
این فرآورده ها به دلیل خاصیت درمانی و سلامت بخشی از جایگاه ویژه ای در دنیا برخوردار می باشند و تولید آن در دنیا به صور مختلف به شدت مورد استقبال واقع شده است.
استفاده از کشت های پروبیوتیکی در صنایع لبنی وسیله ای جهت توسعه محصولاتی جدید گشته است به طوریکه تخمین زده می شود که 80 نوع محصول جدید لبنی حاوی این میکروارگانیسم در دنیا وجود داشته باشد.
فروش و محبوبیت این محصولات در دنیا رو به افزایش است، به طوریکه در سال 1997 ماست پروبیوتیک بین 5-20 درصد کل ماست تولیدی اروپا را تشکیل می داده است ولی در حال حاضر 25 درصد از کل ماست تولیدی فرانسه، آلمان و سوئد را به خود اختصاص داده است.
امروزه در آمریکا 60 درصد ماستهای نگهداری شده در یخچال آن کشور، حاوی کشت های پروبیوتیکی می باشد.
با این وجود تولید این محصول در ایران رویکرد مناسبی نداشته است.
استفاده ازشیرو فرآورده های آن جهت تولیدمحصولات پروبیوتیک از مطلوبیت ویژه ای برخوردار گشته است زیرا در کنار ارزش تغذیه ای فوق العاده آن ، خود ماتریکس مناسبی جهت رشد این میکروارگانیسم ایجاد می کند در این میان ظرفیت بافری بالای محولات لبنی کمک شایانی به نگهداری سلولهای پروبیوتیکی در مقابل شرایط اسیدی معده از خود نشان می دهد.
ماست به عنوان فرآورده ای لبنی که در اکثر دنیا از آن استفاده می نمایند می تواند باعث وارد نمودن تعداد زیادی از میکروارگانیسم ها پروبیوتیکی به بدن مصرف کننده شود از نظر مطالعات بالینی و اثربخش و فراورده های تجاری به صورت شیرهای تخمیر شده )مصرف می شوند که با ذائقه مردم ما سازگار نیست.Yakult ( * شناسنامه پروبیوتیک. لاکتوباسیل‌ها، معروف‌ترین باکتری‌های مورد استفاده در لبنیات تخمیری هستند.
این باکتری‌ها قادر به تبدیل قندها (شامل لاکتوز) و سایر کربوهیدرات‌ها به اسید لاکتیک هستندو طعم ترش لبنیات تخمیر شده ن

متن بالا فقط تکه هایی از محتوی متن مقاله میباشد که به صورت نمونه در این صفحه درج شدهاست.شما بعد از پرداخت آنلاین ،فایل را فورا دانلود نمایید


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود مقاله : توجه فرمایید.

  • در این مطلب،محتوی متن اولیه قرار داده شده است.
  • به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در ورد وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید.
  • پس از پرداخت هزینه ،ارسال آنی مقاله یا تحقیق مورد نظر خرید شده ، به ادرس ایمیل شما و لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده خواهد شد.
  • در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون بالا ،دلیل آن کپی کردن این مطالب از داخل متن میباشد ودر فایل اصلی این ورد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد.
  • در صورتی که محتوی متن ورد داری جدول و یا عکس باشند در متون ورد قرار نخواهند گرفت.
  • هدف اصلی فروشگاه ، کمک به سیستم آموزشی میباشد.
  • بانک ها از جمله بانک ملی اجازه خرید اینترنتی با مبلغ کمتر از 5000 تومان را نمی دهند، پس تحقیق ها و مقاله ها و ... قیمت 5000 تومان به بالا میباشد.درصورتی که نیاز به تخفیف داشتید با پشتیبانی فروشگاه درارتباط باشید.

« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »









سایر محصولات :
تحقیق درمورد باکتریهای پروبیوتیک و اهمیت تغذیه ای آنها

تحقیق درمورد باکتریهای...

تحقیق در مورد اشتغال و مدیریت

تحقیق در مورد اشتغال و...

تحقیق درمورد باکتری

تحقیق درمورد باکتری...

تحقیق در مورد آناناس

تحقیق در مورد آناناس...

نَقدِ رُمانِ Death Comes for the Archbishop by Willa Cather

نَقدِ رُمانِ ...

تحقیق درمورد باورهای مذهبی در شعر معاصر

تحقیق درمورد باورهای مذهبی...

تحقیق در مورد آشنایی با نظریه های آلبرت بندورا رشته روانشناسی

تحقیق در مورد...

تحقیق درمورد بافت شناسی در گیاهان

تحقیق درمورد بافت شناسی در گیاهان...

تحقیق در مورد آشنایی با انواع ویروس و هکرها IT

تحقیق در مورد آشنایی با انواع ویروس...

تحقیق در مورد آزمایش خاک

تحقیق در مورد آزمایش خاک...

تحقیق درمورد بافت بدن

تحقیق درمورد بافت بدن...

تحقیق در مورد آدیداس

تحقیق در مورد آدیداس...

تحقیق درمورد بازیهای پرورشی در مدارس طرح درس سالانه

تحقیق درمورد بازیهای پرورشی در...

تحقیق در مورد آثار زلزله

تحقیق در مورد...

تحقیق درمورد بازی پرس در فوتبال

تحقیق درمورد بازی پرس در فوتبال...

تحقیق در مورد آتشفشان

تحقیق در مورد آتشفشان...

تحقیق درمورد بازی های محلی

تحقیق درمورد بازی های محلی...

تحقیق در مورد آثار باستانی اصفهان

تحقیق در مورد آثار...

تحقیق درمورد بازی های ترکمنی

تحقیق درمورد بازی...

تحقیق در مورد هوش مصنوعی

تحقیق در مورد...

تحقیق درمورد بازتاب موسیقی در ادب فارسی

تحقیق درمورد بازتاب...

تحقیق درمورد باروری و ناباروری

تحقیق درمورد باروری و ناباروری...

تحقیق درمورد باروری و حاصلخیزی 45 ص

تحقیق درمورد باروری و...

تحقیق درمورد باروری حاصلخیری 45 ص

تحقیق درمورد باروری...

تحقیق درمورد باروری زیتون 19.Doc

تحقیق درمورد باروری...

تحقیق درمورد بابونه آلمانی

تحقیق درمورد بابونه...

تحقیق درمورد بابا طاهر عریان

تحقیق درمورد بابا طاهر...

تحقیق درمورد ایدومتری

تحقیق درمورد ایدومتری...

تحقیق درمورد ایدز

تحقیق درمورد ایدز...

تحقیق در مورد یماری سل

تحقیق در مورد یماری سل...

تحقیق درمورد اکولوژی برنج

تحقیق درمورد اکولوژی برنج...

تحقیق در مورد ژیمناستیک

تحقیق در مورد...

تحقیق درمورد اکولوژی جانوری و پراکنش آنها

تحقیق درمورد اکولوژی جانوری و پراکنش آنها...

تحقیق در مورد چک و سفته رشته اقتصاد

تحقیق در مورد چک و...

تحقیق درمورد ایمنی زیستی

تحقیق درمورد ایمنی زیستی...

تحقیق در مورد چنگیزخان

تحقیق در مورد چنگیزخان...

تحقیق درمورد ایمنی در برق عایق بندی قسمتهای برق دارایجاد حسار و موانع

تحقیق درمورد ایمنی در برق عایق...

تحقیق در مورد چغازنبیل

تحقیق در مورد چغازنبیل...

تحقیق درمورد ایــــــدز

تحقیق درمورد ایــــــدز...

تحقیق در مورد چاپ

تحقیق در مورد...

تحقیق درمورد ایدز و نوجوانان

تحقیق درمورد ایدز و نوجوانان...

تحقیق در مورد پیش بینی فناوری چیست؟

تحقیق در مورد پیش بینی...

تحقیق درمورد ایدز 27 ص

تحقیق درمورد ایدز 27 ص...

تحقیق در مورد پیامبران

تحقیق در مورد پیامبران...

گوشه‏اى ازاخلاق عظیم پیامبر

گوشه‏اى ازاخلاق عظیم پیامبر...

تحقیق درمورد اورولوژی

تحقیق درمورد اورولوژی...

تحقیق در مورد پیامبر اسلام صلى الله علیه و آله

تحقیق در مورد پیامبر اسلام صلى...

گنهکاران و قدرت بر توبه

گنهکاران و قدرت...

تحقیق در مورد یکا و وزن

تحقیق در مورد یکا و وزن...

تحقیق درمورد اهمیت حشرات در زندگی انسان

تحقیق درمورد اهمیت...

بانک پاورپوینت ( تجارت الکترونیکی )
پاورپوینت تالار شهر برج شهرداری لندن اثر نورمن فاستر
بانک پاورپوینت 3 (رشته کامپیوتر )
پاورپوینت تاریخچه بیماری
تاریخچه بازی های کامپیوتری
پاورپوینت انتقال و نگهداری نمونه های آزمایشگاهی
پاورپوینت سبک نئو کلاسیک.PPT
پاورپوینت طبقه بندی
پاورپوینت تحلیل فضاهای شهری میدان کنکورد
پاورپوینت آنتی اکسیدان ها
پاورپوینت طبقه بندی
پاورپوینت انتقال و نگهداری نمونه های آزمایشگاهی

کلمات کلیدی :درمورد باکریهای پروبیویک حقیق درمورد باکریهای های پروبیویکی مصرف کننده این میکروارگانیسم فرآورده های سلام بخشی باکریهای پروبیویک اهمی غذیه اسفاده فرآورده پروبیویکی پروبیویک میکروارگانیسم میباشد دانلود مقاله پرداخ
  • ۹۶/۰۸/۱۲
  • مجید ایرانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی