تحقیق درمورد باکتریهای پروبیوتیک و اهمیت تغذیه ای آنها
فرمت فایل: ورد ( قابلیت ویرایش )
قسمتی از محتوی متن ...
تعداد صفحات : 27 صفحه
موضوع تحقیق : باکتریهای پروبیوتیک و اهمیت تغذیه ای آنها. *پروبیوتیکها میکروبهایی که باید خورد*. *تاریخ پروبیوتیک. پیشینه استفاده از پروبیوتیکها به زمانی برمی گردد که یک پزشک روسی به نام “متچنیکف” فهمید که خوردن یک نوع ماست تخمیر شده از شیر، سبب طول عمر و حفظ سلامت روستاییان بلغاری شده است. بیشترین تحقیقات در ایران روی ماست انجام شده و پژوهشگران موفق شدهاند با افزودن برخی مکملهای لبنی، ویژگیهای نامطلوب ماست پروبیوتیکی را بهبود بخشند. فرآورده های پروبیوتیکی بنا بر تعریف مولر " مکملهای غذایی میکروبی زنده ای هستند که با تنظیم فلور میکروبی روده و جایگزین شدن در آنجا باعث ایجاد اثرات مفید سودمند و سلامت بخشی برای مصرف کننده می باشند." لذا این فرآورده های غذایی جزء غذاهای فراویژه طبقه بندی می شوند.
زیرا علاوه بر ارزش تغذیه ای ، اثرات درمانی و سلامت بخشی چون مهار عفونت های دستگاه گوارش از جمله کاهش سطح کلسترل خون، تقویت سیستم ایمنی، افزایش سطح تحمل لاکتوز و فعالیت ضد سرطانی برخوردار می باشد.
مهمترین مکانیسم هایی که این میکروارگانیسم های بوسیله آن می توانند موجب ارتقاء سلامت مصرف کننده شوند شامل تولید اسیدهای آلی، پراکسیدها، باکتریوسین ها و رقابت با پاتوژن های روده ای برای تصاحب جایگاه های اتصال روی موکوس و رقابت برای جذب سوبسترا های رشد می باشد.
این فرآورده ها به دلیل خاصیت درمانی و سلامت بخشی از جایگاه ویژه ای در دنیا برخوردار می باشند و تولید آن در دنیا به صور مختلف به شدت مورد استقبال واقع شده است.
استفاده از کشت های پروبیوتیکی در صنایع لبنی وسیله ای جهت توسعه محصولاتی جدید گشته است به طوریکه تخمین زده می شود که 80 نوع محصول جدید لبنی حاوی این میکروارگانیسم در دنیا وجود داشته باشد.
فروش و محبوبیت این محصولات در دنیا رو به افزایش است، به طوریکه در سال 1997 ماست پروبیوتیک بین 5-20 درصد کل ماست تولیدی اروپا را تشکیل می داده است ولی در حال حاضر 25 درصد از کل ماست تولیدی فرانسه، آلمان و سوئد را به خود اختصاص داده است.
امروزه در آمریکا 60 درصد ماستهای نگهداری شده در یخچال آن کشور، حاوی کشت های پروبیوتیکی می باشد.
با این وجود تولید این محصول در ایران رویکرد مناسبی نداشته است.
استفاده ازشیرو فرآورده های آن جهت تولیدمحصولات پروبیوتیک از مطلوبیت ویژه ای برخوردار گشته است زیرا در کنار ارزش تغذیه ای فوق العاده آن ، خود ماتریکس مناسبی جهت رشد این میکروارگانیسم ایجاد می کند در این میان ظرفیت بافری بالای محولات لبنی کمک شایانی به نگهداری سلولهای پروبیوتیکی در مقابل شرایط اسیدی معده از خود نشان می دهد.
ماست به عنوان فرآورده ای لبنی که در اکثر دنیا از آن استفاده می نمایند می تواند باعث وارد نمودن تعداد زیادی از میکروارگانیسم ها پروبیوتیکی به بدن مصرف کننده شود از نظر مطالعات بالینی و اثربخش و فراورده های تجاری به صورت شیرهای تخمیر شده )مصرف می شوند که با ذائقه مردم ما سازگار نیست.Yakult ( * شناسنامه پروبیوتیک. لاکتوباسیلها، معروفترین باکتریهای مورد استفاده در لبنیات تخمیری هستند.
این باکتریها قادر به تبدیل قندها (شامل لاکتوز) و سایر کربوهیدراتها به اسید لاکتیک هستندو طعم ترش لبنیات تخمیر شده ن
متن بالا فقط تکه هایی از محتوی متن مقاله میباشد که به صورت نمونه در این صفحه درج شدهاست.شما بعد از پرداخت آنلاین ،فایل را فورا دانلود نمایید
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود مقاله : توجه فرمایید.
- در این مطلب،محتوی متن اولیه قرار داده شده است.
- به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در ورد وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید.
- پس از پرداخت هزینه ،ارسال آنی مقاله یا تحقیق مورد نظر خرید شده ، به ادرس ایمیل شما و لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده خواهد شد.
- در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون بالا ،دلیل آن کپی کردن این مطالب از داخل متن میباشد ودر فایل اصلی این ورد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد.
- در صورتی که محتوی متن ورد داری جدول و یا عکس باشند در متون ورد قرار نخواهند گرفت.
- هدف اصلی فروشگاه ، کمک به سیستم آموزشی میباشد.
- بانک ها از جمله بانک ملی اجازه خرید اینترنتی با مبلغ کمتر از 5000 تومان را نمی دهند، پس تحقیق ها و مقاله ها و ... قیمت 5000 تومان به بالا میباشد.درصورتی که نیاز به تخفیف داشتید با پشتیبانی فروشگاه درارتباط باشید.
« پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »
سایر محصولات :
تحقیق درمورد باکتریهای پروبیوتیک و اهمیت تغذیه ای آنها
تحقیق درمورد باکتریهای...
تحقیق در مورد اشتغال و مدیریتتحقیق در مورد اشتغال و...
تحقیق درمورد باکتریتحقیق درمورد باکتری...
تحقیق در مورد آناناستحقیق در مورد آناناس...
نَقدِ رُمانِ Death Comes for the Archbishop by Willa Catherنَقدِ رُمانِ ...
تحقیق درمورد باورهای مذهبی در شعر معاصرتحقیق درمورد باورهای مذهبی...
تحقیق در مورد آشنایی با نظریه های آلبرت بندورا رشته روانشناسیتحقیق در مورد...
تحقیق درمورد بافت شناسی در گیاهانتحقیق درمورد بافت شناسی در گیاهان...
تحقیق در مورد آشنایی با انواع ویروس و هکرها ITتحقیق در مورد آشنایی با انواع ویروس...
تحقیق در مورد آزمایش خاکتحقیق در مورد آزمایش خاک...
تحقیق درمورد بافت بدنتحقیق درمورد بافت بدن...
تحقیق در مورد آدیداستحقیق در مورد آدیداس...
تحقیق درمورد بازیهای پرورشی در مدارس طرح درس سالانهتحقیق درمورد بازیهای پرورشی در...
تحقیق در مورد آثار زلزلهتحقیق در مورد...
تحقیق درمورد بازی پرس در فوتبالتحقیق درمورد بازی پرس در فوتبال...
تحقیق در مورد آتشفشانتحقیق در مورد آتشفشان...
تحقیق درمورد بازی های محلیتحقیق درمورد بازی های محلی...
تحقیق در مورد آثار باستانی اصفهانتحقیق در مورد آثار...
تحقیق درمورد بازی های ترکمنیتحقیق درمورد بازی...
تحقیق در مورد هوش مصنوعیتحقیق در مورد...
تحقیق درمورد بازتاب موسیقی در ادب فارسیتحقیق درمورد بازتاب...
تحقیق درمورد باروری و ناباروریتحقیق درمورد باروری و ناباروری...
تحقیق درمورد باروری و حاصلخیزی 45 صتحقیق درمورد باروری و...
تحقیق درمورد باروری حاصلخیری 45 صتحقیق درمورد باروری...
تحقیق درمورد باروری زیتون 19.Docتحقیق درمورد باروری...
تحقیق درمورد بابونه آلمانیتحقیق درمورد بابونه...
تحقیق درمورد بابا طاهر عریانتحقیق درمورد بابا طاهر...
تحقیق درمورد ایدومتریتحقیق درمورد ایدومتری...
تحقیق درمورد ایدزتحقیق درمورد ایدز...
تحقیق در مورد یماری سلتحقیق در مورد یماری سل...
تحقیق درمورد اکولوژی برنجتحقیق درمورد اکولوژی برنج...
تحقیق در مورد ژیمناستیکتحقیق در مورد...
تحقیق درمورد اکولوژی جانوری و پراکنش آنهاتحقیق درمورد اکولوژی جانوری و پراکنش آنها...
تحقیق در مورد چک و سفته رشته اقتصادتحقیق در مورد چک و...
تحقیق درمورد ایمنی زیستیتحقیق درمورد ایمنی زیستی...
تحقیق در مورد چنگیزخانتحقیق در مورد چنگیزخان...
تحقیق درمورد ایمنی در برق عایق بندی قسمتهای برق دارایجاد حسار و موانعتحقیق درمورد ایمنی در برق عایق...
تحقیق در مورد چغازنبیلتحقیق در مورد چغازنبیل...
تحقیق درمورد ایــــــدزتحقیق درمورد ایــــــدز...
تحقیق در مورد چاپتحقیق در مورد...
تحقیق درمورد ایدز و نوجوانانتحقیق درمورد ایدز و نوجوانان...
تحقیق در مورد پیش بینی فناوری چیست؟تحقیق در مورد پیش بینی...
تحقیق درمورد ایدز 27 صتحقیق درمورد ایدز 27 ص...
تحقیق در مورد پیامبرانتحقیق در مورد پیامبران...
گوشهاى ازاخلاق عظیم پیامبرگوشهاى ازاخلاق عظیم پیامبر...
تحقیق درمورد اورولوژیتحقیق درمورد اورولوژی...
تحقیق در مورد پیامبر اسلام صلى الله علیه و آلهتحقیق در مورد پیامبر اسلام صلى...
گنهکاران و قدرت بر توبهگنهکاران و قدرت...
تحقیق در مورد یکا و وزنتحقیق در مورد یکا و وزن...
تحقیق درمورد اهمیت حشرات در زندگی انسانتحقیق درمورد اهمیت...
بانک پاورپوینت ( تجارت الکترونیکی )پاورپوینت تالار شهر برج شهرداری لندن اثر نورمن فاستر
بانک پاورپوینت 3 (رشته کامپیوتر )
پاورپوینت تاریخچه بیماری
تاریخچه بازی های کامپیوتری
پاورپوینت انتقال و نگهداری نمونه های آزمایشگاهی
پاورپوینت سبک نئو کلاسیک.PPT
پاورپوینت طبقه بندی
پاورپوینت تحلیل فضاهای شهری میدان کنکورد
پاورپوینت آنتی اکسیدان ها
پاورپوینت طبقه بندی
پاورپوینت انتقال و نگهداری نمونه های آزمایشگاهی
کلمات کلیدی :درمورد باکریهای پروبیویک حقیق درمورد باکریهای های پروبیویکی مصرف کننده این میکروارگانیسم فرآورده های سلام بخشی باکریهای پروبیویک اهمی غذیه اسفاده فرآورده پروبیویکی پروبیویک میکروارگانیسم میباشد دانلود مقاله پرداخ
- ۹۶/۰۸/۱۲